Țiglă metalică
CLASIC

Țiglă metalică
RUBIKON

Țigla Metalică ARKADA® - Durabilitate și Eleganță pentru Acoperișul Tău

Descoperă gama noastră premium de țigle metalice ARKADA®, concepute pentru a îmbina performanța superioară cu estetica. Alege între modelele CLASIC și RUBIKON pentru a oferi acoperișului tău un aspect distinctiv și o protecție de durată.

  • Modelul CLASIC: Inspirat de tradiție, modelul Clasic aduce un omagiu țiglei tradiționale, oferind în același timp avantajele tehnologiei moderne. Cu o varietate de culori și un finisaj lucios sau mat, țigla Clasic este perfectă pentru cei care doresc un acoperiș cu un aspect autentic și o rezistență îndelungată.

  • Modelul RUBIKON: Reprezentând vârful inovației, țigla RUBIKON este simbolul durabilității și siguranței. Fabricată din oțel prevopsit și zincat, acest model asigură o protecție excelentă împotriva intemperiilor și o greutate redusă, ideală pentru orice structură.

Ambele modele sunt produse folosind un proces ecologic, demonstrând angajamentul ARKADA® față de sustenabilitate și protecția mediului. Alege țigla metalică ARKADA® pentru un acoperiș care nu doar arată excepțional, dar și care trece testul timpului.

 CLASIC
  • Durabilitate și Estetică: Țigla metalică Clasic de la ARKADA® este o soluție durabilă și estetică pentru acoperișuri, combinând simplitatea cu performanța materialelor de înaltă calitate.
  • Proces Verde: Producția de țiglă metalică ARKADA® folosește un proces de profilare ecologic, care protejează mediul înconjurător.
  • Specificații Tehnice: Țigla metalică Clasic este realizată din oțel prevopsit și galvanizat, cu grosimea între 0,4 – 0,5 mm, ideală pentru construcții civile și rezidențiale.
  • Aspect Clasic, Greutate Redusă: Oferă un aspect tradițional, similar cu țiglele clasice, dar cu o greutate de 7 ori mai mică, facilitând un montaj  ușor și o structură de susținere mai puțin solicitată.
 
 RUBIKON
  • Durabilitate și Siguranță: Țigla metalică RUBIKON este proiectată pentru a oferi rezistență maximă și protecție de lungă durată împotriva elementelor naturii, asigurând astfel siguranța acoperișurilor pe care este instalată.
  • Design Robust: Cu un design robust, țigla metalică RUBIKON accentuează frumusețea arhitecturală a oricărei clădiri, fie că este vorba de o construcție istorică sau una modernă.
  • Material Ușor: Fabricată din oțel prevopsit și zincat, țigla metalică are o greutate de 7 ori mai mică decât țiglele clasice, făcând-o ideală pentru construcții civile și rezidențiale.
  • Proces Verde: Producția de țiglă metalică ARKADA® utilizează un proces de profilare nepoluant, demonstrând angajamentul față de protecția mediului înconjurător.


Contactați-ne pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a afla mai multe despre cum țigla metalică ARKADA® vă poate îmbunătăți și proteja casa pentru multe generații de acum încolo.

 

Solicitați o ofertă personalizată și programați o consultanță gratuită cu unul dintre experții noștri!

 
Formular Cerere Oferta