Arkada

Primii 100 de noi parteneri primesc cadou Expozorul Cascadă!

Dacă ești distribuitor de materiale de construcții sau montator de acoperișuri, te vrem în rețeaua noastră de distribuție! Te vei bucura de toate beneficiile enumerate mai jos și de multe altele. Noi ne vom asigura că primii 100 de noi distribuitori ce ni se alătură vor primi gratuit Expozorul Cascadă din videoclip.

Devino partener ARKADA®și bucură-te de beneficiile pe care le ai când colaborezi direct cu un producător !

Noi suntem ARKADA® Steel Map. Producem și livrăm țiglă metalică, tablă cutată și garduri metalice, având mai bine de 15 ani de experiență în industria tablei. Dacă ești montator de acoperișuri sau distribuitor de materiale de construcții, prin colaborarea cu noi beneficiezi de:

 • Colaborarea cu o firmă serioasă

  Vei colabora cu o firmă serioasă, ce își respectă întotdeauna angajamentele! Fără întârzieri, fără produse defectuoase, și fără surprize neplăcute.

 • O gamă largă de produse marca ARKADA®

  Prin ARKADA® vei avea acces la numeroase produse pe care să le vinzi mai departe către clienții tăi. Noi producem 4 modele de țiglă metalică, 8 modele de tablă trapezoidală și 5 modele de garduri și șipci metalice.

 • Garanția calității pentru toate produsele

  Garantăm calitatea produselor noastre, deoarece suntem cert convinși de gradul înalt de rezistență al acestora. Toate produsele ARKADA® oferă o durabilitate de până la 60 de ani!

 • Livrare în 48 de ore, oriunde în țară

  Flota auto de care dispunem ne permite să asigurăm livrarea în maxim 48 de ore, oriunde în țară.

 • Produse la dimensiunile cerute

  Avem capacitatea de a produce tabla și țigla metalică la dimensiuni de până la 12 metri.

Vrei să devii partener? Completează formularul: