Arkada

Cea mai bună alegere pentru acoperiș, gard, sau pentru proiectele industriale

ARKADA® vine cu cele mai bune modele de țiglă metalică, tablă cutată și garduri metalice. Produsele noastre sunt fabricate exclusiv din materie primă de cea mai înaltă calitate, astfel încât putem asigura o durabilitate de până la 60 de ani.

De aproape două decenii, echipa din spatele ARKADA® activează în industria tablei astfel că putem spune că suntem într-adevăr experți când vine vorba de țiglă metalică, tablă cutată sau garduri metalice.

PRODUCĂTOR

De aproape două decenii alocăm timp şi know-how zonei de producție, ca să punem la dispoziția clienților o gamă vastă şi în continuă creștere de produse superioare din tablă.

GARANŢIE

Sistemele de acoperiș și gardurile metalice oferă o durabilitate de până la 60 de ani!

TRANSPORT GRATUIT*

Livrăm țigla metalică, tabla cutată și sistemele de gard metalic oriunde în țară, fără costuri suplimentare.

CONSULTANŢĂ SPECIALIZATĂ

Dispunem de o echipă de vânzări dinamică, care vă stă la dispoziție în permanență, pentru a vă asigura tot suportul necesar.

GAMĂ VARIATĂ DE CULORI ŞI FINISAJE

Produsele ARKADA® vin într-o gamă variată de culori și finisaje. Suntem siguri că în selecția noastră vei găsi culoarea perfectă pentru proiectul tău!

STOCURI PERMANENTE

Livrăm rapid, direct din stoc.

ACOPERIȘURI

Fiecare casă merită să fie acoperită cu un acoperiș care garantează reziliență în fața elementelor naturii și îi conferă acesteia un aspect plăcut.

GARDURI METALICE

Cu gardurile metalice ARKADA® îți protejezi proprietatea și te bucuri de un aspect modern care este în armonie cu acoperișul.