Tablă Cutată

Tablă Cutată
D12 CLASIC

Tablă Cutată
D12 SMART

Tablă Cutată
D18

Tablă Cutată
D35

Tablă Cutată
D60

Tablă Cutată
SINUS

Tablă
PLANĂ

Sisteme de
PRINDERE

Tablă cutată ARKADA

Tabla cutată este un material folosit în diverse aplicații în construcții și industrii. Este denumită și tablă ondulată sau trapezoidală, în funcție de profilul său specific.

Fie că vă gândiți la o construcție nouă sau la o renovare, alegerea acoperișului reprezintă o componentă esențială a proiectului, cerând o analiză atentă și luarea în considerare a nevoilor pe termen lung. Este crucial să ținem cont și de greutatea acoperișului instalat, raportată la rezistența generală a clădirii.

Tabla cutată aduce multiple avantaje, printre care greutatea redusă și ușurința montajului, calități esențiale pentru acoperișuri și învelitori. Datorită caracteristicii sale de a fi ușoară, tabla cutată nu impune o presiune semnificativă asupra structurii de rezistență a clădirii. Panourile din tablă cutată, potrivite atât pentru pereți, cât și pentru acoperișuri, reprezintă o soluție accesibilă și ușor de implementat.

Un alt aspect distinctiv al tablei cutate este forma sa, conferind unicitate produsului și diferențiindu-l de celelalte tipuri de învelitori disponibile pe piață. Această formă diversificată nu doar oferă beneficii funcționale, ci și contribuie la aspectul estetic al clădirii.

Datorită caracteristicilor sale, tabla cutată devine o alegere versatilă și practică pentru proiectele de construcție. Indiferent dacă este vorba despre o construcție nouă sau de o renovare, această soluție oferă o combinație optimă între durabilitate, ușurință în instalare și un aspect atractiv.

Tabla cutată ARKADA se remarcă prin rezistența sporită la intemperii, șocuri sau coroziune, datorită materialului de înaltă calitate din care este produsă, oțel prevopsit, galvanizat la cald. 

Portofoliul ARKADA cuprinde 5 tipuri de tablă cutată. Oferim o gamă diversificată de profile și culori pentru a vă satisface nevoile de design și funcționalitate.