Istoricul nostru

2014
Se înființează compania Depozitul de Tablă Internațional la Galați, desfășurând activitatea pe o suprafață de 1.000 metri pătraţi.
2016
Producția este relocată într-o hală de 2.000 mp și se mărește capacitatea de producție prin achiziționarea a două linii de profilare.
2017
Este reînnoit parcul auto prin achiziționarea de autoutilitare performante.
2018
Depozitul de Tablă Internațional lansează un nou produs în portofoliul său, Gardul SmartFIX - produs patentat de Oficiul Uniunii Europene pentru proprietate intelectuală No. 0041439560001.
2019
Se mărește capacitatea de producție prin achiziționarea a 3 linii automate pentru producția șipcii metalice.
2020
Fabrica este relocată la Brașov pentru a-și continua planul de dezvoltare pe o suprafață de 10.000 mp, producția fiind susținută în două hale de 4.000 mp și respectiv de 1.000 mp.Depozitul de Tablă Internațional încheie un contract de colaborare cu artistul român Rabă și începe o campanie de promovare la nivel național
2021
Depozitul de Tablă își schimbă denumirea, astfel luând naștere brandul ARKADA® și începem producția de țiglă metalică!
Previous slide
Next slide

Despre ARKADA®

Determinați să livrăm cea mai bună calitate

În vederea satisfacerii nevoilor clienților noștri, am stabilit relații comerciale cu cele mai importante combinate siderurgice din țară și din străinătate. Calitatea produselor și a materiei prime furnizate a reprezentat întotdeauna un factor decizional în alegerea partenerilor noștri.

În continuă dezvoltare

Echipa noastră de tehnicieni lucrează încontinuu pentru a îmbunătăți capacitățile de producție. Investim constant în tehnologii moderne de producție și în personal calificat pentru a asigura necesarul pieței. Capacitatea de producție ridicată ne permite să asigurăm fluxul necesar de materiale pentru clienți, indiferent că este vorba de tabla cutată, țigla metalică sau gardurile metalice.

Experiență și dinamism

Echipa din spatele ARKADA® are aproape două decenii experiență în industria tablei, însă pentru a fi siguri că avem parte de o echipă profesionistă cât și dinamică, recrutăm constant oameni tineri cărora le asigurăm cele mai înalte standarde de instruire.

Locul nostru în piață

Ne-am câștigat locul pe piața românească pentru produsele metalurgice prin calitatea produselor comercializate, rapiditatea în ofertare și livrare, cât și prin consilierea gratuită pe care o oferim clienților noștri.

Companie 100% românească. Număr mediu angajați : 25;

Media cifrei de afaceri este de 3 milioane de euro

20 linii de producție CNC, cu capacitate de 6000 tone/ an.

Distribuție la nivel național, prin propria flotă de transport.

Vă invităm să ne urmăriți și pe rețelele sociale!